Eventy firmowe

Ośrodek Wypoczynkowy „NIAGARA” dysponuje infrastrukturą idealną do organizacji imprez integracyjnych, szkoleń i konferencji. Doskonała lokalizacja ośrodka w zaciszu, u stóp słynnej góry Żar i dosłownie kilkaset metrów od Jeziora Międzybrodzkiego, gwarantuje idealne warunki do zabawy oraz aktywnego wypoczynku.

W ramach pobytu można bezpłatnie korzystać z:

  • sali (16m x 12m) przygotowanej w zależności od potrzeb na 100–200 osób z nagłośnieniem;
  • sali (7m x 6m);
  • sali kominkowej (11m x 6m);
  • sali (8m x 12m).

Nowo wyremontowana część hotelowa obejmuje pokoje dwuosobowe, segmenty (2+2) z pełnym węzłem sanitarnym oraz apartamenty.

Koszty noclegów z pełnym wyżywieniem (śniadanie, obiad, kolacja) warunkuje sezon:

  • 1 os./dzień 115 zł (od drugiej połowy października do 20 grudnia, marzec i kwiecień);
  • 1 os./dzień 125 zł (od maja do września, pierwsza połowa października, styczeń i luty).

Pozostałe ceny:

  • 75 zł nocleg ze śniadaniem (w sezonie);
  • 65 zł nocleg ze śniadaniem (poza sezonem);
  • 30 zł – obiad lub obiadokolacja;
  • 20 zł kolacja.

WYŻYWIENIE

Istnieje także możliwość organizacji kolacji w formie grilla (do uzgodnienia z recepcją), którą za dodatkową opłatą może umilić kapela góralska. Taka kolacja jest także okazją do zabawy tanecznej.

Ceny uroczystych kolacji wahają się w granicach od 80 do 180 zł. W cenie zawierają się ciepłe posiłki, zimna płyta, kawa, herbata itp. Można także skorzystać z usług naszego didżeja.

Czytaj więcej o okolicach.

Organizujemy m.in. spotkania wigilijne

Nasze wieloletnie doświadczenie i wiedza to gwarancja dobrych receptur i wysokiej jakości produkowanych wyrobów. Zarówno kulinarni tradycjonaliści, jak i poszukiwacze nowych smaków znajdą tu coś dla siebie. Łączymy tradycję z dobrym smakiem.

Stół wigilijny:

Barszczyk z uszkami, zupa grzybowa, zupa rybna, ziemniaki, karp smażony, kapusta z fasolą, pierogi z kapustą i grzybami, pierogi ruskie, dziczyzna – mięso z łani, kasza gryczana, sos z prawdziwków, buraki.

Zimna płyta: łosoś w saszetkach, pikle, ryba w galarecie, ryba po grecku, śledzik w oleju i śmietanie, strucla, jajko w sosie tatarskim, sałatka jarzynowa, sałatka z pory, deska swojska, pieczywo, ciasto, kawa, herbata, wino, miód, owoce, orzechy, kompot z suszu, deska serów, bukiet warzyw, dipy.

Dla osób korzystających z noclegu 85 z ł/ od osoby (w cenie śniadanie w formie szwedzkiego stołu).

Obiad 30 zł/os.

Dodatek do stołu wigilijnego 85 zł/os.